Charda Kuipers

Raadslid

Maak kennis met Charda.

Mijn hele jeugd heb ik in Weesp doorgebracht. Op mijn 19e ben ik in Amsterdam gaan wonen om filosofie te studeren aan de UvA. Nu, op mijn 30ste, ben ik weer terug, inmiddels met een kind van 7 jaar. Weesp is in mijn ogen de ideale plaats om op te groeien en oud te worden.

Omdat ik er aan wil bijdragen dat Weesp zo'n fijne en veelzijdige stad blijft, ben ik op zoek gegaan naar een manier om daar actief invulling aan te geven.

Zo kwam ik terecht op een informatiebijeenkomst over de gemeenteraad. Tegelijkertijd verdiepte ik mij in verband met mijn werk (als ambtelijk secretaris binnen een zorginstelling) meer in de nieuwe wetgeving rond het sociaal domein. De gemeente speelt daar een sleutelrol in, en dus werd mijn interesse helemaal gewekt.

Hopelijk mag ik de jongere generatie vertegenwoordigen in de nieuwe gemeenteraad.

Mijn keuze voor GroenLinks was al snel duidelijk.

Er staan belangrijke beslissingen op ons te wachten, die iedereen in Weesp aangaan. Daarom is het belangrijk dat er weloverwogen keuzes worden gemaakt, met de juiste prioriteiten. GroenLinks heeft die heel goed op een rij en ik wil deze visie uitdragen in de gemeenteraad en tot bloei laten komen in een Groen, Sociaal en Veelzijdig Weesp: Voor alle generaties!

Groen, sociaal en veelzijdig Weesp.
Voor álle generaties.

 

Charda verricht de functies:
* raadslid
* lid commissie "Welzijn"
* lid werkgoep werkwijzer raad
* lid werkgroep sociaal domein