Foutmelding

De opgevraagde pagina bestaat helaas niet.

Pagina niet gevonden

Zoekresultaten

 1. Oproep Comité Zelfstandig Weesp onzuiver en verwarrend

  WSP, D66, GroenLinks en de PvdA nemen gezamenlijk afstand van de verkiezingsposter van het Comité Zelfstandig Weesp. De poster stelt dat een stem tegen Amsterdam een stem voor een zelfstandig Weesp is. Een onjuiste en bedrieglijke bewering die alleen maar leidt tot verwarring, zo menen de partijen gezamenlijk.

  Lees verder
 2. Maak kennis met onze kandidaten: Hans Quatfass

  Een bekend gezicht op onze lijst is documentairemaker Hans Quatfass. Sinds 1980 woont hij in Weesp. Maar Hans werd ruim 40 jaar geleden al actief in de politiek toen hij voor de ‘Zendtijd voor Politieke Partijen’ items voor de PSP maakte, een van de partijen die later in GroenLinks opgingen. Hans Quatfass: ‘Daar begon het. Maar in de tussentijd ben ik ook periodes niet actief geweest. Maar wel altijd betrokken. Dit jaar heb ik meegeschreven aan het verkiezingsprogramma en lever ik een bijdrage aan de campagne.’

  Lees verder
 3. Maak kennis met onze kandidaten: Andrea van Zoest

  Andrea van Zoest

  Andrea van Zoest is een actieve Weesper. Ze werkt als document management specialist bij Sanquin, loopt hard bij TTW, fietst graag en veel en collecteert voor Amnesty International en de Hersenstichting. Ook staat ze regelmatig langs de lijn of achter de bar bij FC Weesp. Ze woont in Aetsveld met onze lijstduwer Patrick van Capel en drie van hun vier kinderen. ‘Sinds dit schooljaar is de oudste het huis uit en daar moest ik wel even aan wennen.

  Lees verder
 4. Interview Herman Tuning: Weesp is een pareltje

  Herman Tuning, wethouder van GroenLinks, is helaas niet beschikbaar voor een nieuwe termijn als wethouder. Wij wisten dat al een tijdje, maar vorige week bracht hij dit nieuws ook naar buiten. Wat gaat hij doen? En hoe kijkt hij terug op zijn periode in Weesp?

  Lees verder
 5. Fietsmeldpunt 2017

  overzicht fietsknelpunten 2016

  GroenLinks Weesp gaat zich ook dit jaar weer extra inzetten voor fietsers in Weesp door het openen van een fietsmeldpunt. Vanaf 1 november kunnen Weespers een maand lang bij het fietsmeldpunt terecht met klachten en tips. Of het nu gaat om gevaarlijke verkeerssituaties voor fietsers, slecht wegdek van fietspaden, te weinig fietsenrekken of andere tips, we willen fietsers in Weesp op de kaart zetten en hun verkeersveiligheid verbeteren, zeker nu de donkere wintermaanden er weer aankomen.

  lees verder
 6. GroenLinks Weesp kiest voor Amsterdam

  Maarten Miner op 30 oktober 2017 in de Grote Kerk over de fusie van Weesp

  Toespraak van Maarten Miner (fractieleider GroenLinks Weesp) in de Grote kerk Weesp op 30 oktober 2017

  We naderen nu na twee jaar het einde van de film die we in eigen regie hebben gemaakt. Ik ben trots op het traject dat Weesp in die tijd heeft afgelegd. De afgelopen maanden mochten we ons verheugen in liefdevolle aandacht van zowel Gooise Meren als Amsterdam. Eigenlijk zou je willen dat een dergelijke periode, waarbij er om je hand wordt gedongen nog jaren voortduurt ;-)

  Lees verder
 7. Max van Dorth is niet meer onder ons.

  Max van Dorth

  Met heel veel verdriet moeten we jullie meedelen dat Max van Dorth gisteren is overleden. Enkele weken geleden liet hij weten dat hij zijn werk wegens vermoeidheidsklachten en gezondheidsproblemen moest neerleggen. Kort daarna bleek dat hij ongeneeslijk ziek was. Maar geen van ons kon vermoeden dat het zo snel zou gaan.

  Lees verder