Foutmelding

De opgevraagde pagina bestaat helaas niet.

Pagina niet gevonden

Zoekresultaten

 1. Een nieuw coalitieakkoord 2018-2022

  Het coaliteakkoord is vanmorgen in het stadhuis aangeboden aan de gemeenteraad. In het akkoord staat wat de coalitiepartijen WSP, GroenLinks en D66 de komende raadsperiode willen bereiken. 

 2. Oproep Comité Zelfstandig Weesp onzuiver en verwarrend

  WSP, D66, GroenLinks en de PvdA nemen gezamenlijk afstand van de verkiezingsposter van het Comité Zelfstandig Weesp. De poster stelt dat een stem tegen Amsterdam een stem voor een zelfstandig Weesp is. Een onjuiste en bedrieglijke bewering die alleen maar leidt tot verwarring, zo menen de partijen gezamenlijk.

  Lees verder
 3. Maak kennis met onze kandidaten: Albert van Elst

  Van oorsprong is Albert van Elst een Hagenees en hij woonde bijna 25 jaar op Kreta, maar sinds enkele jaren is hij terug in Weesp, waaraan hij in 1979 al zijn hart verpandde. Voor zijn Griekse leven was Albert al actief als secretaris van DE POC en bij s.v. The Victory. ‘Ik ben nu met pensioen en woon in het oude centrum dat ik graag zo aantrekkelijk mogelijk wil houden ook voor de jongere generaties.’

  Lees verder
 4. Maak kennis met onze kandidaten: Hans Quatfass

  Een bekend gezicht op onze lijst is documentairemaker Hans Quatfass. Sinds 1980 woont hij in Weesp. Maar Hans werd ruim 40 jaar geleden al actief in de politiek toen hij voor de ‘Zendtijd voor Politieke Partijen’ items voor de PSP maakte, een van de partijen die later in GroenLinks opgingen. Hans Quatfass: ‘Daar begon het. Maar in de tussentijd ben ik ook periodes niet actief geweest. Maar wel altijd betrokken. Dit jaar heb ik meegeschreven aan het verkiezingsprogramma en lever ik een bijdrage aan de campagne.’

  Lees verder
 5. Maak kennis met onze kandidaten: Andrea van Zoest

  Andrea van Zoest

  Andrea van Zoest is een actieve Weesper. Ze werkt als document management specialist bij Sanquin, loopt hard bij TTW, fietst graag en veel en collecteert voor Amnesty International en de Hersenstichting. Ook staat ze regelmatig langs de lijn of achter de bar bij FC Weesp. Ze woont in Aetsveld met onze lijstduwer Patrick van Capel en drie van hun vier kinderen. ‘Sinds dit schooljaar is de oudste het huis uit en daar moest ik wel even aan wennen.

  Lees verder
 6. Interview Herman Tuning: Weesp is een pareltje

  Herman Tuning, wethouder van GroenLinks, is helaas niet beschikbaar voor een nieuwe termijn als wethouder. Wij wisten dat al een tijdje, maar vorige week bracht hij dit nieuws ook naar buiten. Wat gaat hij doen? En hoe kijkt hij terug op zijn periode in Weesp?

  Lees verder
 7. GroenLinks Weesp stelt haar verkiezingsprogramma voor 2018 vast

  Het is bijna zover, de Gemeenteraadsverkiezingen komen er aan. Intussen heeft GroenLinks zeker niet stil gezeten en met vele enthousiaste leden het verkiezingsprogramma voor de komende 4 jaar geschreven.  

  Campagneleidsters Anke ten Doeschate: "het was een hele klus om de meningen van iedereen goed verwoord te krijgen, maar uiteindelijk willen we natuurlijk allemaal 'met elkaar en voor de toekomst een groen, duurzaam en sociaal Weesp'. Wat ons betreft kan de campagne van start!. 

Pagina's