Nieuws

De blog van Christian: Airbnb

In Amsterdam steeg het aantal toeristen de afgelopen twee jaar met 20 procent en ook voor de komende jaren wordt een stijging verwacht. De hoofdstad lijkt populairder dan ooit. Dit heeft gevolgen voor Weesp, of we nu willen of niet. De komende jaren zullen wij de positieve en negatieve effecten van deze toeristificatie merken.

Lees verder

Een nieuw coalitieakkoord 2018-2022

Het coaliteakkoord is vanmorgen in het stadhuis aangeboden aan de gemeenteraad. In het akkoord staat wat de coalitiepartijen WSP, GroenLinks en D66 de komende raadsperiode willen bereiken. 

Oproep Comité Zelfstandig Weesp onzuiver en verwarrend

WSP, D66, GroenLinks en de PvdA nemen gezamenlijk afstand van de verkiezingsposter van het Comité Zelfstandig Weesp. De poster stelt dat een stem tegen Amsterdam een stem voor een zelfstandig Weesp is. Een onjuiste en bedrieglijke bewering die alleen maar leidt tot verwarring, zo menen de partijen gezamenlijk.

Lees verder

Maak kennis met onze kandidaten: Albert van Elst

Van oorsprong is Albert van Elst een Hagenees en hij woonde bijna 25 jaar op Kreta, maar sinds enkele jaren is hij terug in Weesp, waaraan hij in 1979 al zijn hart verpandde. Voor zijn Griekse leven was Albert al actief als secretaris van DE POC en bij s.v. The Victory. ‘Ik ben nu met pensioen en woon in het oude centrum dat ik graag zo aantrekkelijk mogelijk wil houden ook voor de jongere generaties.’

Lees verder

Pagina's